Wettelijke bepalingen

Bescherming van uw Privacy
Wij garanderen de bescherming van uw persoonlijke gegevens die u ons doorgeeft. Overeenkomstig de artikelen 27 & 34 van de wet n° 78-17 van 6 januari 1978 inzake informatica, bestanden en openbare vrijheid, hebt u het recht op inzage, wijziging, rechtzetting en schrapping van uw persoonlijke gegevens.
U mag zich op elk moment, gratis en zonder enige reden, verzetten tegen het doorgeven van uw gegevens.

Om dit recht uit te oefenen kunt u alle wijzigingen of de schrapping van uw kandidatuur online verrrichten door u aan te sluiten op uw persoonlijke space, aan de hand van uw e-mail en password (die u zelf bij uw eerste aansluiting hebt ingetikt).

Hebt u uw password vergeten, dan kunt u die terugvinden op de website Promod. Daarvoor klikt u op de link «password terugvinden» die zich in de zone Identificatie bevindt. Een mail met uw password zal u dan opgestuurd worden.

Indien u zich niet kan aansluiten, stuur uw aanvraag naar volgend adres:
Promod – Service Recrutement
Chemin de Verseau
59847 Marcq-en-Baroeul

Ons bedrijf is aangesloten bij « la Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés – 8 rue Vivienne - 75 083 Paris Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de CNIL: http://www.cnil.fr ( verklaring CNIL n° 1315608)

De duur van gegevensbewaring
Na een termijn van 24 opeenvolgende maanden zonder actualisering van uw CV, zult u een mail ontvangen met de informatie dat zonder een actualisering van uwentwege uw dossier niet langer in de database zal bewaard blijven. Deze mail zal u voorstellen om uw kandidatuur- dossier bij te werken.

FERMER